FEHÉR KÉMÉNYSEPRŐK
DEVIZA HITELE VAN?
FAKTORING ÉS BEHAJTÓ CÉGEK ZAKLATJÁK?
TANÁCSTALAN?
BEDŐLT, FELMONDOTT HITELE VAN?

ERŐSZAKKAL A KILAKOLTATÁSOK ELLEN?

ERŐSZAKKAL A KILAKOLTATÁSOK ELLEN? 

TV2 MOKKA

A Fehér Kéményseprők Országos Társadalmi Szervezetek Szövetségének aktivistái kemény ellenállást helyeztek kilátásba, ha a kormány nem hosszabbítja meg az április 15-ig tartó kilakoltatási moratóriumot. Dabasi Tamás a szövetség elnökeként, Krischner Gézáné pedig hitelkárosultként beszélt arról, hogy a kilátástalan helyzetbe került emberek a végletekig el vannak keseredve és már attól sem riadnának vissza, hogy a hitellel terhelt ingatlanukat maguk pusztítsák el.
Ha ön vagy ismerőse krízishelyzetbe kerül; önt vagy ismerősét, rokonát erőszak éri a kapcsolatában, vagy ha valakiről úgy véli, emberkereskedelem áldozata lett, akkor hívja az Országos Kríziskezelő és Információs Telefonszolgálatot, ami belföldről minden hálózaton keresztül ingyenes: 06-80-20-55-20

A FŰTÉSI SZEZON VÉGÉIG NINCS KILAKOLTATÁS

A FŰTÉSI SZEZON VÉGÉIG NINCS KILAKOLTATÁS 

TV2 MOKKA

Üdvözlik az Otthonvédők a kilakoltatási moratórium meghosszabbítását, melyet a kormány a „rossz adósok” és az előnytelen hitelekbe lépők érdekében fogadott el. Ennek értelmében a fűtési szezon végéig minden érintett maradhat otthonában. A Mokkában Dabasi Tamás, a Fehér Kéményseprők elnöke elmondta, elsőként mindenképpen a moratórium meghosszabbítására volt szükség, hiszen ha elveszik a tulajdont a mintegy 1,7 millió adóstól, sem a bank nem fogja viszontlátni pénzét, sem a hitelesek nem fognak tudni új tulajdont szerezni. A kilakoltatási tilalom önmagában azonban nem megoldás, emelte ki a jogvédő, ezért szükség van a végrehajtási eljárások, a pénzügyi szolgáltatók valamint bankok működésének törvényi szabályozására, hogy a jövőben ne történjenek jogtalan kilakoltatások, visszaélések.

KILAKOLTATTÁK A MONORI ASSZONYT

KILAKOLTATTÁK A MONORI ASSZONYT 

TV2 MOKKA
Múlt évben már foglalkozott a Mokka az Otthonvédők novemberi akciójával, mikor egy monori asszonynak kellett átadnia ingatlanát, mint “rossz adós” a bank által kijelölt új tulajdonosnak. Az ügy tovább bonyolódik. A Mokka stúdiójában Dabasi Tamás, a Fehér kéményseprők – civil szervezeteket tömörítő jogvédők elnöke és Dr. Czirmes György ügyvéd, az Otthonvédők képviselője, valamint telefonon megszólal az ügy főszereplője Kálmán Ferencné Erzsike, akit kilakoltattak.

Dabasi Tamás a Kilakoltatásokról

Szabad Riport Videó