FEHÉR KÉMÉNYSEPRŐK
DEVIZA HITELE VAN?
FAKTORING ÉS BEHAJTÓ CÉGEK ZAKLATJÁK?
TANÁCSTALAN?
BEDŐLT, FELMONDOTT HITELE VAN?

Közlemény az adóskamaráról

Közlemény!

Nagy felháborodással vette tudomásul a Fehér Kéményseprők Országos Társadalmi Szervezetek Szövetsége, hogy a devizahitelesekért létrehozott kerekasztal megbeszélésre nem kaptak meghívást!

Utólag már tudjuk az okát is ezért mind a Jobbik politikai, mind pedig az „adóskamara” gitt egylettől, akik arra jöttek létre, hogy a devizahiteleseket átverve szavazataikat csalják ki az április 8.-i választásra.

Szakmai csoportunk és a vezetőség döntése alapján TELJES MÉRTÉKBEN ELZÁRKÓZUNK az adóskamara politikai gitt egyletétől, egyben elítéljük azon tagjait, akik fizikális erőszakkal akarják kikényszeríteni akaratukat egy másik civil érdekvédő szervezettől, mert szakmailag nem ért hozzá. El kell zárkóznunk azért is az adóskamara minden szervező tagjától, akik egy fedél alatt tevékenykednek a magát devizahiteleseket megsegítőnek kiadó „gyámság alatt” lévő személlyel, aki nem megmenti, hanem kifosztja a vagyonuktól, megszerezve követeléseiket végrehajtást indít a saját ügyfelei ellen. Időközben, pedig porig rombolja a hiteles ingatlanát. EZEK az EMBEREK nem a hitelesek érdekeit, hanem a tolvajok és bankok érdekeit képviselik!

Szövetségünk határozottan elzárkózik, minden politikai megnyilvánulástól, akik a devizahiteles ÁTVERÉSBEN szakértőként nyilatkoznak, úgy, hogy szövetségünk szakértőit kihagyták, mind helyi, mind megyei és országos szinten. EZÉRT MEGBÍZHATATLAN és hazug az összes politikus, mert csak ígérget a választások előtt, majd minden ígéretét elfelejti és teljesen ellenkezőjét képviseli, mint amit a kampányba megígér.
Azokról a magát devizahiteles megmentőnek kinevező a semmiből előbújó, jól hangzó névvel kampányoló „senkikről” ugyan az a véleményünk, mint a politikusokról, bankszövetség összes tagjáról és a kaslerről.
Az a csalódás ami a szövetségünket érte a Jobbik részéről mindent elárul, hogy semmi nem szent a választási kampányba!
Szégyen, hogy a Jobbik is beállt abba a sorba és egyáltalán nem különb a Fidesztől, mert a Fidesz a határon túli szavazatokat vette meg. Míg a jobbik létrehozott egy a magukat szakértőnek kinevező” senkikből álló kamarát, akik a devizahitelesek szavazatai kicsalására jöttek létre!

Mindenki járjon nyitott szemmel és ne dőljön be egy politika pártnak se, mert mind megszavazta a „DH” (elszámolási) törvényt, mellyel még nagyobb gödörbe sodorták a devizahiteleseket!

Fehér Kéményseprők Szövetsége 2009. szeptember 20. napján tette közzé, küldte meg az összes képviselőnek, majd jelent meg nyilvánosan a médiában és került be az első könyvünkbe is.

Az adóskamara gitt egylet egy plagizáló hazudozó banda, akik a választási kampányra jöttek létre átverve az embereket!
Mellékeljük a Budapesten, 2009. szeptember 20. napján kiadott követelésünket:

A Fehér Kéményseprők Országos Társadalmi Szervezetek Szövetsége

14 pontban összegzi követeléseit!

1. Követeljük! A kilakoltatások, árverések azonnali felfüggesztését!

2. Követeljük, a már kilakoltatott családok azonnali visszahelyezését a saját tulajdonukba;

3. Követeljük, hogy a családok kifosztására szakosodott faktoring cégeket, pénzbehajtásra
szakosodott kft-t, adósságkezelő, követeléskezelő, és ezen cégek kiszolgálói ellen a kormány hatékony lépéseket tegyen; Azonnal vonják vissza a működési engedélyüket!

4. Követeljük, hogy a Banki Magatartás Kódex, minden pénzintézetre kötelező érvényű
legyen;

5. Követeljük, hogy a Kódexben meghatározott 3 hónapos moratóriumot, a Kormány tolja
ki 1 éves intervallumra;

6. Követeljük, hogy a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete a törvényes keretek közt,
járjon el azon pénzintézetekkel szemben, melyek a devizahitelesek, bizonyítottan csak erre a célra (jogtalan ingatlan szerzés) csak Magyarországon engedélyezett jelzálog és „OPCIÓS” szerződések megkötésére szakosodott;

7. Követeljük, hogy a Kormány iktassa törvénybe, azon családok rehabilitálását, akik
Önhibájukon kívül kerültek a kilakoltatásra, utólagosan törvényben is tekintsék jogtalannak, az eljárást;

8. Követeljük, hogy a Kormány, az 1949. évi. XX. törvénybe foglalt Alkotmányos
jogainkkal ne éljen vissza,

9. Követeljük az 1949. évi. XX. törvény alapján az Alkotmányban leírtakban alapvető
emberi jogaink sérthetetlenségét;

10. Követeljük, hogy azon negatív szereplők, akik részt vettek a kilakoltatásokban,
kiszolgálóikat, csalókat, behajtókat, ügyvédeket, banki embereket, 5 évig, ill. a pozíciójuk
ismeretében 10 évig tiltsák el a közügyek gyakorlásától, a kilakoltatott családoknak az elszenvedett sérelmeikért vagyoni kártérítésben (családonként 15 millió forint) erejéig kártalanítsák!!

11. Követeljük ezen személyek teljes vagyoni felelősségre vonását.

12. Követeljük, hogy az Önkormányzatok a tél beállta előtt, biztosítsanak átmeneti szállást a
kilakoltatottaknak, helyzetük rendezéséig;

13. Követeljük, hogy az előző 12 pont végrehajtásának ellenőrzésére, vonják be az A Fehér
Kéményseprők, VÉSZ szakembereit,

14. A Kormány kezdjen szakmai tárgyalásokat a fent nevezett szervezetekkel a problémák
mihamarabbi megoldása érdekében.

A Fehér Kéményseprők Országos Társadalmi Szervezetek Szövetsége pártsemlegesen állt helyt a megalakulása óta tisztán szakmai alapokra helyezve tevékenységét.

Az előző választáson is átverték a „hitel károsultakat”, ráadásul több olyan magát hiteles megmentőnek kiadó személy, köztük a Kasler, aki hiteleseken 392 millió forintot keresve eltűnt a süllyesztőbe. Most, hogy eltapsolta az ellopott pénzt, újra előkerült és újra eteti a népet, hogy indulhasson a 2018. évi választáson.
Időközben közel 300 olyan politikai pártot alapítottak, akiknek pártonként nincs meg a 300 tagja, viszont a hatalomra jutásra a „mézes bödön” mellé jutásra ők is vágynak. A legnagyobb baj ezzel az, hogy mindezt hazugsággal és akár fizikális fenyegetéssel akarják ezt elérni.
Akiknek nincs meg a megfelelő támogatottsága a bejutáshoz, de a költségvetésből le akarja nyúlni a fejenként járó egy milliót, erre kerestek, egy olyan sértett csoportot, akik szavazatával lenyúlhatják a választáson indulással járó kampánypénzt. Ebből kifolyólag hitegetik, és hergelik a devizásokat, hogy a jelen megmentők által profi devizahiteles szakértőkből alakult banda tagjai lesznek azok, akik a hitelt felvett emberek HÁTÁN FELMÁSZVA bejuthatnak a mézes bödön mellé.

Budapest, 2018. február 16.

Dabasi Tamás elnök

 

Közlemény az adóskamaráról