FEHÉR KÉMÉNYSEPRŐK
DEVIZA HITELE VAN?
FAKTORING ÉS BEHAJTÓ CÉGEK ZAKLATJÁK?
TANÁCSTALAN?
BEDŐLT, FELMONDOTT HITELE VAN?

Felhívás

MOST MONDOM KI A HÍVÓ SZÓT!

Jönni kell a Kossuth térre 2017. november 6. 13 órára! (nem fogadunk el kifogást)

Mint már mindenki előtt ismert, hogy a Magyar Állam beleavatkozott két magánjogi fél (bank és adós) szerződésébe a DH1 és DH2 törvénnyel oly módon, hogy az pont az adósoknak hátrányos.

A 2014. július 4-e óta hazaárulónak tartott valamennyi országgyűlési képviselő, Kúriai és más bíró, és a teljes magyar hatalmi és ellenzéki elit jól tudja azt, hogy a banki népirtás véglegesítését szándékolták a semmitmondó DH-s jelölésű törvényekkel elérni.

megállapítható az, hogy éppen a Kormánynak és az Országgyűlési képviselőnek beavatkozása 2014-ben a magánjogi – bank és adós közötti – kölcsönszerződésekkel kapcsolatos problémába vezetett oda, hogy a hatalommegosztás ezáltal megszűnt a közhatalom és igazságszolgáltatás között, melynek következtében ettől kezdve jogállamiság Magyarországon nem létezik.
Jelenleg a korrupt politika, a bankok és a Csányi gátlástalan kapzsisága és a vele összefonódott állam pénzügyi rémuralma biztosítja a nép kifosztását és folyamatos sokkos állapotban tartását.

Mivel a bankok érdeke úgy kívánta, a politikusaink visszamenőleges hatályú törvényt hoztak, például a „forintosítással” kapcsolatban, és ígéreteik ellenére piaci árfolyamon számoltak.
Ezzel újabb százezreket taszítottak a szakadék szélére. De ez még nem volt elég!

Parlement_Kossuth_Lajos_terMint ismeretes a Magyar Bankszövetség, akik a bankvezetőkből alakult egyesület Csányi vezetésével, készítette el a Kúria részére a szakmai anyagot, amiből lettek a sok (PJE) Jogegységi határozatok, ami nem törvény, de a bírókra kötelező az alkalmazása. Ezekkel a jogegységi határozatokkal érték el, hogy 2015. év óta nem lehet érvénytelenségi pereket beadni a bankok ellen, mert minden jogi kiskaput bezárt a Kúria a Bankszövetség, Csányi útmutatásai alapján. Ráadásul ezt hivatalos okiratba a Kúria meg is köszöni a Bankszövetségnek!

Természetesen a kialakult helyzetért épp úgy felelős a Käsler Árpád, mint a Csányi elvtárs.

Mindezekre tekintettel devizahiteles vitanap lesz a Parlamentben – 2017. november 6. napján 13 órától.

Dabasi Tamás