FEHÉR KÉMÉNYSEPRŐK
DEVIZA HITELE VAN?
FAKTORING ÉS BEHAJTÓ CÉGEK ZAKLATJÁK?
TANÁCSTALAN?
BEDŐLT, FELMONDOTT HITELE VAN?

Segítség a devizahiteleseknek

A bajba jutott devizahitelesek segítésére szervezett fórumot a Jobbik helyi szervezete

A Jobbik helyi szervezete a devizahitel-károsultak problémáiról, a lehetséges megoldásokról tartott fórumot november 22-én. Az összejövetelen Dabasi Tamás, a Fehér Kéményseprők Országos Társadalmi Szervezetek Szövetségének elnöke elemezte a kialakult helyzet nehézségeit, és adott tanácsokat a nehéz helyzetbe került hiteleseknek.

Kollár László, a Jobbik helyi szervezetének elmondta, hogy azért tartották fontosnak megtartani a fórumot, mert nagyon felpörögtek a végrehajtások, a kilakoltatások. Igaz, november 15-étől a kormány a kilakoltatások ügyében moratóriumot rendelt el, de ez nem jelent semmit. Az események a háttérben tovább zajlanak, és családok ezrei vannak nagyon nehéz helyzetben. Ezért akarunk egy szakértő, segítő szervezet vezetőjével segítséget nyújtani mindenkinek.

Dabasi Tamás, a Fehér Kéményseprők Országos Társadalmi Szervezetek Szövetségének elnöke elmondta, hogy szervezetük célja, hogy akinek a lakása, összes vagyona veszélybe került, azt ne foszthassák ki a bankok, vagy különböző pénzügyi szolgáltatók. A szervezet szívesen segít minden bajba jutottnak, aki megkeresi őket. Munkájukat többek között közgazdászok, jogászok és vagyonvédő csoport is segíti. Fontos viszont az, hogy akik lehetetlen helyzetbe kerülnek a hiteltörlesztések során, azok időben, ne az utolsó pillanatban, amikor már elindult a végrehajtási eljárás, akkor keressék a megoldást. Igaz, akkor is segítenek, de annak a helyzetnek a megoldása már körülményesebb.

s. r.

Eredet cikk itt tekinthető meg