FEHÉR KÉMÉNYSEPRŐK
DEVIZA HITELE VAN?
FAKTORING ÉS BEHAJTÓ CÉGEK ZAKLATJÁK?
TANÁCSTALAN?
BEDŐLT, FELMONDOTT HITELE VAN?

Kedves Barátunk, kedves Olvasónk!

A Fehér Kéményseprők Szövetsége folyamatosan kérte, mai nap el is várja, hogy az összes bankvezetőt és a Bankszövetség minden tagját teljes vagyonelkobzással zárják börtönbe!!!! Együtt kartelt alkotva rabolták ki a teljes Magyar lakosságot, őket fizetésképtelenné tették, egyben a kisvállalkozókat és a teljes gazdaságot ellehetetlenítették.
Itt a bizonyíték rá, hogy igazunk volt, de sajnálatos módon az aljas bankvezetők lefizették?, megtévesztették? Käslert, Borbélyt, Pókát és társaikat? azért, hogy tereljék el az emberek figyelmét a valós problémákról, a Fehér Kéményseprők Szövetsége által feltárt tényekről, a bohóckodásaikkal és a politikai ambícióikkal lejáratták önmagukat?.
Mostanra már bebizonyosodott, mindaz, amit a Fehér Kéményseprők Szövetsége 2009 óta folyamatosan szajkóz.

Egy kis olvasni való ezzel kapcsolatosan:
Index.hu írása: Így szőtték a kartellt a bankok
Napi.hu írása: Ki nem találná, hol talált kartellt a GVH – a bírság négymilliárd lett
24.hu írása: 4 milliárd forintos gigabírságot szabott ki a GVH
HVG.hu írása: A GVH atomot dobott a bankokra

A legjobban az szomorítja szövetségünket, hogy sorra alakulnak szakmailag felkészületlen, magát mindenféle “Deviza hiteles” megsegítőnek kikiáltó, csaló, (Gulya ……, Tisza Korona….., stb.) aki vérszemet kapva, próbálja lehúzni a hiszékeny hitelesekről az utolsó bőrt is. Nem soroljuk fel újra őket, mivel korábban a Fekete Listánkon már közzé tettük valamennyiük nevét.
Mindenki figyeljen oda erre, ne hagyja magát átverni, azt tanácsolom, hogy csak a Fehér Kéményseprők Szövetségében bízzon meg ilyen ügyekben!