FEHÉR KÉMÉNYSEPRŐK
DEVIZA HITELE VAN?
FAKTORING ÉS BEHAJTÓ CÉGEK ZAKLATJÁK?
TANÁCSTALAN?
BEDŐLT, FELMONDOTT HITELE VAN?

Aktuális hír a Lombard Zrt-vel kapcsolatosan

A Fehér Kéményseprők Szövetsége az alábbi nyilatkozatot teszi közzé:

A mai napon a kétes hírű, az ügyfeleit kifosztó szegedi székhelyű Lombard Zrt. megbízásából tipikus pénzbehajtó, börtönviselt kinézetű alvilági figurák hajnali órákban (5 óra) elfoglaltak, úgy, hogy törtek zúztak, kifúrták a zárakat, lánccal lelakatolták a bejárati kaput, egy Celldömölki telephelyet, ahova se a tulajdonosokat, se a jogszerűen bérlőket nem engedték be. Megakadályozták a munkakezdést, a vásárlók, az ügyfelek és a dolgozók bejutását.

Több éve folyó polgári perek folynak, ahol még nincsenek jogerős ítéletek. Mindezek ellenére úgy döntött a Lombard, hogy alvilági figurákat bízott meg azzal, hogy a törjék fel az ingatlant, amit a bérlők és a tulajdonos közösen használnak, régebben, mint 1994 óta. Valószínűsíthető, hogy azzal a szándékkal, hogy a tulajdonos által üzemeltetett vállalkozást ellehetetlenítsék, tönkre tegyék. Véleményünk szerint, már egy értelmes, magát megbízhatónak tartó vagyonvédelmi vállalkozás sem fogadta volna el a Lombard Zrt. megbízását, ezt a becstelen és törvénytelen behatolást, bezárt kapukon, kerítésen keresztül beugrálva.

Csak a FUTURE Security és annak alvállalkozója Urbán Security, Debrecenből érkező, börtönviselt alvilági figurák fogadnak el ilyen aljas „törvényellenes” megbízást. Szövetségünk kinyomozta, hogy az alvilági figurák megbízási szerződésén szereplő vállalkozások, CIVIS – EX Kft. behajtó felszámolás alatt van, CIVIS GOARD Kft, Cívis Lízing & GPS Security Kft., valamennyien a 4031 Debrecen Bezerédi utca 9./c szám alatt vannak bejegyezve. Lakhelyként a börtönviselt a fényképen is látható Kovács István Zoltán garázdálkodott!

Természetesen a Fehér Kéményseprők Szövetségének akció csoportját riasztva azonnal fizikális erővel visszafoglalták a telepet, ahol is megkezdődhetett a munka.

Mint tudjuk, a Lombard Zrt. ellen, már a Lázár János Miniszterelnökséget vezető Államtitkár is tett lépéseket, az elmúlt években végzett becstelen és tisztességtelen ügyfeleit megkárosító tevékenységének megszüntetése érdekében.

Köszönjük a helyi rendőrkapitányság szakmailag felkészült hozzá állását, a jelenlétüknek köszönhetően nem folyt vér …