A Fehér Kéményseprők sárvári elnökének halálát akarják a végrehajtók? – Mindkét fékcsövet elvágták az autójában.

DT1Sárvár – Mindkét fékcsövet elvágták a Fehér Kéményseprők sárvári elnökének autójában. Dabasi Tamás a bírósági végrehajtókra gyanakszik, a nyomozás jelenleg is zajlik. A térfigyelő kamera mindent rögzített.

Autójának mindkét fékcsövét elvágták – tudtuk meg Dabasi Tamástól, a Fehér Kéményseprők Országos Társadalmi Szervezetek Szövetsége elnökétől. A sárvári székhelyű szervezet az adósok védelmére jött létre még 2008-ban. Eredeti célkitűzésük az volt, hogy a Magyar Bírósági Végrehajtói Kamara határolódjon el a korrupt végrehajtóitól. Mivel ez nem történt meg, a kamaránál is feltártak jogszerűtlenségeket, és közben folyamatosan a kormánytól kértek segítséget. Most úgy tűnik, a Fehér
Kéményseprők … Folytatás itt!

Forrás: Budai Dávid – vaol.hu


ALVILÁGI FIGURÁKKAL ÁLLT SZERZŐDÉSES KAPCSOLATBAN A LOMBARD LÍZING ZRT?

Lombard

Alvilági, börtönviselt figurával állt szerződésben a főként autóhitelezéssel foglalkozó társaság, a Lombard Lízing Zrt – értesült a PestiSrácok.hu. Az egykoron a lízingcég alkalmazásában álló, behajtással foglalkozó „vállalkozó” ellen értesüléseink szerint  közokirat-hamisítás, testi sértés és garázdaság miatt is folytak büntetőeljárások. A Lombard Zrt. egy celldömölki gépjárműjavító cég telephelyének „birtokbavételével”bízta meg K. Zoltánt és embereit, ám a történet vége dulakodás, törés-zúzás, végül pedig hatósági fellépés lett. A Celldömölki Rendőrkapitányság az ügy kapcsán rongálás és önbíráskodás miatt folytat nyomozást.  A teljes cikk itt olvasható!

Forrás: PÁMER DÁVID – PestiSrácok.hu


Korábbi Közleményünk:

A Fehér Kéményseprők Országos Társadalmi Szervezetek Szövetsége elhatárolódik a 2015. július 23.-napján „Nem adom a Házam” média hajhász és szereplési vágyból elkövetett cselekményeitől.

Szövetségünk határozottan ellenez, minden olyan „deviza hitelesekért” tüntető, a szabályosan közlekedőket megzavaró, Budapest forgalmának akadályozására összeverődő „csürhe” jogsértő magatartását. Itt olvasd tovább!


A Fehér kéményseprők már 2010-ben megmondták, leírták a devizahitelek kapcsán! Mit is? Ezt nézd meg!

Mit mondanak írnak az utóbbi időben? Nyisd meg az alábbi képek alatt levő dokumentumokat, kattints magára a képre!

2014-06-11_Devizahiteles-probléma-megoldása-Varga-Mihálynak-levél  2015-06-10_Forintosítás-véleményünk-Varga-Mihálynak-levél 2015-03-16_Közlemény-Csányi-kitüntetés-1-Orbán-Viktor